+370 656 26 937 info@virtuvesklubas.lt

Antis Kalėdoms

Tema: Antis ir Šonkauliukai 
 
Sunkumo lygis : ( vidutiniškas )
Trukmė: (5 valandos)
Virėjas -patarėjas: Galina Bovševič
Kaina: 45 Eur
 
Nuo seno Kalėdų stalą puošdavo didingai iškepta antis arba karūnos iš šonkauliukų. Aišku, antieną galima patiekti ant stalo ne tik keptą su obuoliais, o šonkauliukus tradiciškai iškepti, todėl šiandien įveiksim keletą naujų receptų iš antienos ir šonkaulių. Išmoksime iškepti įdarytą antį su apelsinais ir ryžiais su džiovintais vaisais. Šonkaulius iškepsime susuktus į „Bajorienės“ karūną, įdarytus su grybais. Vakarienę užbaigsim lengvu apelsinų pyragu.

Gaminamų patiekalų sąrašas:
Šonkauliukai „Bajorienės“ karūna
Kepta antis su apelsinais ir džiovintais vaisiais su ryžiais
Apelsinų pyragas
 
 
 Gera nuotaika      
 Tai viskas ką reikėtų tūrėti atvykstant pas mus, visu kitu pasirūpinsime mes:
 
 1.  Prijuostė kiekvienam
 2.  Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais
 3.  Gaminimo įrankiai ir prietaisai
 4.  Visų gaminamų patiekalų receptais
 5.  Subtilų skanėstą, kavos ar arbatos.