+370 656 26 937 info@virtuvesklubas.lt

Kalėdiniai valgiai


Tema: Kalėdiniai valgiai
Sudėtingumo lygis: lengvas
Virėjas - patarėjas: Galina Bovševič
Vienos dienos mokymų kaina: 45 Eur

Trukmė: nuo 18:00 - 21:00 (3,5 valandos)

Kalėdos, o galvoje sukasi, ką gaminsime, ką patieksime šventiniam stalui. Susirinks beveik visa šeima ir kaip visada bus geras šiltas vakaras. Tradicijų negalima pamiršti, bet norisi, kad šventinė vakarienė būtų ypatinga. Ši pamokėlė padės paįvairinti Jūsų šventinį stalą, labai nenukrypstant nuo tradicinių valgių: silkės, antienos ir gardaus deserto. Be to gausite daug kitų patarimų ką galite dar pagaminti artėjančių Naujųjų Metų proga.

Gaminamų patiekalų sąrašas:
Silkės tartaras su keptais svieste obuoliais
Anties kepenėlių salotos su greipfrutais
Kepta antis su apelsinais ir pankoliais
Citrininis pyragas

Nuo seno Kalėdinį stalą puošia kepta antis, bet antieną galima patiekti ne tik keptą su obuoliais. Gaminsime keletą naujų receptų iš antiena.
Nusipirkti jos galima parduotuvėse arba ūkininkų turgelyje. Išmoksime iškepti iškaulintą ir įdarytą antį su apelsinais ir pankoliais.  Vakarienę užbaigsime lengvu citrininiu pyragu.

Gera nuotaika - tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus,
o visu kitu pasirūpinsime mes:

1. Prijuostė kiekvienam;
2. Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais;
3. Gaminimo įrankiai ir prietaisai;
4. Visų gaminamų patiekalų receptai;
5. Subtilus skanėstas, o prie jo - kava ar arbata.