+370 656 26 937 info@virtuvesklubas.lt

Tailandietiška virtuvė

Tema : Tailandietiška virtuvė
 
Sunkumo lygis: (vydutiniška)
Trukmė: 4 valandos
Virėjas - patarėjas: Galina Bovševič
Kaina: 39 eurai
 

Tailandietiška virtuvė yra žinoma kaip labiausiai suderinta ingridientų ir skonių dermė, ji sparčiai išpopuliarėjo pasaulyje. Ryškūs skoniai nepalieka abejingų: vyrauja aštrumas, rūgštumas, salstelėjimas, sūrstelėjimas. Labiausiai naudojami produktai tai yra vištiena, krevetės, kiauliena, imbieras, citrinžolės stiebas, laimo vaisius, čili pipiriukai, kafyro laimo lapai, žuvies padažas, palmių cukrus, kokoso pienas, mangai. Gaminimo budas yra gana platus - nuo troškinimo moliniuose induose iki kepimo su vok tipo keptuvėmis, populiarus ir kepimas virš žarijų, ir virimas garuose specialiuose induose.

Gaminamų patiekalų sąrašas:
 
Vištienos sriuba su kokosu pienu
Spring rollsai su ryžių makaronais ir daržovėmis
Kiaulienos vėrinukai su riešutų – kario padažu
Mango ir ryžių desertas.
 
Gera nuotaika
 Tai viskas ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu - pasirūpinsime mes:
 
 1.  Prijuostė kiekvienam
 2.  Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais
 3.  Gaminimo įrankiai ir prietaisai
 4.  Visų gaminamų patiekalų receptai
 5.  Subtilų skanėstą, o prie jo - kavos ar arbatos.