+370 656 26 937 info@virtuvesklubas.lt

Tobulas jautienos steikas


Kokią mėsą rinktis, kaip marinuoti, kaip tobulai iškepti. Brandintų kepsnių kepimas.

Trukmė: 4 val
Virėjas - patarėjas
: Galina Bovševič
Kaina: 60 Eur

Tai kaip yra su tais jautienos kepsniais?
Į visus jus kamuojančius klausimus bus atsakyta šitoje pamokėlėje. Sužinosite kokią mėsą rinktis, kaip ją marinuoti, o gal visai nemarinuoti? Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos ir nebrandintos mėsos. Ragausime tikrą steiką  (jautienos didkepsnį) gaminamą iš vertingiausių galvijų veislių mėsos. Kepsime įvairiais būdais: keptuvėje ir COBB griliuje. Taip pat gaminsime garnyrus ir padažus.

Gaminamų patiekalų sąrašas:
Jautienos išpjovos kepsnys
Tikras klasikinis brandintos jautienos steikas
Angliškas pipirinis steikas
Šviežių daržovių salotos
Keptų daržovių garnyras
Pipirinis steiko padažas
Kepsnių padažas demi-glace pagrindu
Desretui Cramble su vaisiais

Gera nuotaika - tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu - pasirūpinsime mes:
 1.  Prijuostė kiekvienam.
 2.  Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais.
 3.  Gaminimo įrankiai ir prietaisai.
 4.  Visų gaminamų patiekalų receptais.
 5.  Gardžios kavos ar arbatos.