+370 656 26 937 info@virtuvesklubas.lt

Koldūnai, virtiniai, raviolli, chinkali. Viso pasaulio skoniai.

Tema: Koldūnai, virtiniai, raviolli, chinkali. Viso pasaulio skoniai.
Sudėtingumo lygis: vidutiniškas
Virėjas - patarėjas: Galina Bovševič
Mokymų kaina: 30 Eur
Trukmė: 3 valandos

Pamokėlė skirta koldūnų paruošimui. Jūs išmoksite gaminti  tradicinius lietuviškus aukštaitiškus virtinius, Sibiro piliemenius, gruziniškus chinkalius, susipažinsite ir su kitų kraštų įvairių formų, skonių, įdarų, virtais ir keptais koldūnais.
Visame pasaulyje nėra žmonių, kurie galėtų atsispirti tokiai pagundai suvalgyti minkštučių, blizgančių, nuostabiai kvepiančių tešlos "pumpurų" su įdaru, prie jų dar bus gardžių ir įdomių padažų, kurių receptais pasidalinsime su Jumis.
 
Gaminamų patiekalų sąrašas:
Aukštaitiški virtiniai su bulvėmis, varškės ir aguonų įdaru
Sibiro pelimeniai su kiauliena ir kopūstais
Gruziniški chinkaliai su jautiena
Itališki ravioliai su persikais

Gera nuotaika - tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, o visu kitu pasirūpinsime mes:
1. Prijuostė kiekvienam;
2. Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais;
3. Gaminimo įrankiai ir prietaisai;
4. Visų gaminamų patiekalų receptai;
5. Subtilus skanėstas, o prie jo - kava ar arbata.