Tema: gyvo omaro paruošimas
Sudėtingumo lygis: vidutinis
Mokymų kaina: 90 Eur
Trukmė: 2 valandos
Data: kovo 22 d. 12.00
XVIII a. omarai buvo tiekiami tik varguoliams ir vadinami vandenyno vabzdžiais, kadangi jie buvo gausiai išmetami į vandenyno krantą, o jų kiautai namuose bylojo apie tų namų skurdą. Tačiau antrojo pasaulinio karo metu viskas pasikeitė ir omarai, turintys daug baltymų, tapo prabangos maistu. Todėl siūlome išmėginti jėgas ir pasigaminti išskirtinį ir vieną prabangiausių šių laikų patiekalų. Kursų metu gyvą omarą apdorosite ir išsikepsite, o kartu su omaru pasiruošite linguine makaronų su degtinės ir pomidorų padažu.
Gaminamų patiekalų sąrašas:
Omaras su žolelių sviestu,
Naminiai makaronai su degtinės ir pomidorų padažu.
Gera nuotaika – tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:
- Prijuoste kiekvienam,
- Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais,
- Gaminimo įrankiais ir prietaisai,
- Visų gaminamų patiekalų receptais
- Kava ar arbata.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.