Atgal

Sicilietiška virtuvė

43.00

×

Sicilietiška virtuvė #1

43.00
Kategorija:
Aprašymas

Tema: Sicilietiška virtuvė
Sunkumo lygis: (vidutinis)
Trukmė: 3 valandos
Kaina: 43 eurai

Caponata, Canolli, Arancini, turbūt populiariausi gatvės užkandžiai Sicilijoje. Arancini ryžių kamuoliukai virti aliejuje su įvairiais įdarais. Jie gaminami kumščio dydžio, būtent tiek, kiek žmogui užtenka greitam pasisotinimui. Jų pavadinimas kilo nuo žodžio arancia, itališkai apelsinas, jie apvalūs ir gelsvai oranžiniai, tikrai panašūs į Sicilijos apelsinus. Kaip ir visa Sicilijos virtuvė, ji paprasta ir praktiška, nes jų gamybai būdavo naudojamas vakarykštis risotto ir ragù, bolognese padažas, papildant jį mocarelos sūriu. Ryžių rutuliukai gali būti įdaromi kumpiu ir sūriu, sūriu su žalumynais, ragu su žirneliais, tai jau fantazijos ir šaldytuvo turinio reikalas. Arancini skaniausi šilti, kai sūris dar minkštas, bet jie gali būti ir puikus užkandis švediškam stalui ar iškylos vaišėms gamtoje.

Gaminamų patiekalų sąrašas:

Caponata – Sicilietiškas baklažanų troškinys su alyvuogėmis.
Arancini- Sicilietiški ryžių rutuliukai su kalakuto krūtinėlės įdaru.
Desertas – Canolli su rikota ir šokolado gabaliukais.

Gera nuotaika
Tai viskas, ką reikėtų tūrėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:

1. Prijuostė kiekvienam.
2. Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais.
3. Gaminimo įrankiai ir prietaisai.
4. Visų gaminamų patiekalų receptais.
5. Kavos ar arbatos.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sicilietiška virtuvė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *