Atgal

Sicilijos virtuvė

43.00

×

Sicilijos virtuvė #1

43.00
Kategorija:
Aprašymas

Tema: Sicilijos virtuvė
Sunkumo lygis: vidutinis
Trukmė: 3 valandos
Kaina: 43 eurai

Caponata, Canolli, Arancini, tai turbūt populiariausi gatvės užkandžiai Sicilijoje. Arancini – kumščio dydžio ryžių kamuoliukai su įvairiais įdarais, virti aliejuje. Jų pavadinimas kilęs nuo žodžio “arancia”, itališkai – apelsinas, jie apvalūs ir gelsvai oranžiniai, tikrai panašūs į Sicilijos apelsinus. Kaip ir visa Sicilijos virtuvė – paprasta ir praktiška, taip ir arancini gamybai būdavo naudojamas vakarykštis risotto ir ragu, bolognese padažas, mocarelos sūris. Ryžių rutuliukai gali būti įdaryti kumpiu ir sūriu, sūriu su žalumynais, ragu su žirneliais, tai jau fantazijos ir šaldytuvo turinio reikalas. Arancini skaniausi šilti, kol sūris dar minkštas, bet jie gali būti ir puikus pasirinkimas užkandžių stalui ar iškylos vaišėms gamtoje.

Gaminamų patiekalų sąrašas:

Caponata – sicilietiškas baklažanų troškinys su alyvuogėmis,
Arancini- sicilietiški ryžių rutuliukai su kalakuto krūtinėlės įdaru,
Desertas – Canolli su rikota ir šokolado gabaliukais.

Gera nuotaika – tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:

  • Prijuoste kiekvienam,
  • Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais,
  • Gaminimo įrankiais ir prietaisai,
  • Visų gaminamų patiekalų receptais
  • Kava ar arbata.
Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sicilijos virtuvė”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *