Atgal

Sicilietiška virtuvė NAUJIENA

43.00

×

Sicilietiška virtuvė NAUJIENA #1

43.00
Kategorija:
Aprašymas

Tema: Sicilietiška virtuvė
Sunkumo lygis: (vidutinis)
Trukmė: 3 valandos
Kaina: 43 eurai

 

Caponata, Canolli, Arancine, turbūt populiariausi gatvės užkandžiai Sicilijoje. Aranciniai ryžių kamuoliukai virti aliejuje su įvairiais įdarais. Jie gaminami kumščio dydžio, būtent tiek, kiek žmogui užtenka greitam pasisotinimui. Jų pavadinimas kilo nuo žodžio arancia, itališkai apelsinas, jie apvalūs ir gelsvai oranžiniai, tikrai, panašūs į Sicilijos apelsinus. Kaip ir visa Sicilijos virtuvė, jie paprasti ir praktiški, nes jų gamybai būdavo naudojamas vakarykštis risotto ir ragù, bolognese padažas, papildant jį mocarelos sūriu. Ryžių rutuliukai gali būti įdaromi kumpiu ir sūriu, sūriu su žalumynais, ragu su žirneliais, tai jau fantazijos ir šaldytuvo turinio reikalas. Arancine‘ai skaniausi šilti, kai sūris dar minkštas, bet jie gali būti ir puiki užkanda švediškam stalui ar iškylos vaišėms gamtoje.

Gaminamų patiekalų sąrašas:

Caponata – Sicilietiškas baklažanų troškinys su alyvuogėmis.
Arancini- Sicilietiški ryžių rutuliukai su kalakuto krūtinėlės įdarų.
Desertas – Canolli su rikota ir šokolado gabaliukais.

Gera nuotaika
Tai viskas, ką reikėtų tūrėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:

1. Prijuostė kiekvienam.
2. Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais.
3. Gaminimo įrankiai ir prietaisai.
4. Visų gaminamų patiekalų receptais.
5. Subtilų skanėstą, o prie jo – vyno, kavos ar arbatos.

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Sicilietiška virtuvė NAUJIENA”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *