Tema : Tailando virtuvė
Sunkumo lygis: vidutiniška
Trukmė: 3 val.
Kaina: 52 eurai
Tailandietiška virtuvė yra žinoma kaip labiausiai suderinta ingredientų ir skonių dermė, sparčiai išpopuliarėjusi pasaulyje. Ryškūs skoniai nepalieka abejingų – vyrauja aštrumas, rūgštumas, saldumas, sūrumas. Dažniausiai naudojami produktai: vištiena, krevetės, kiauliena, imbieras, citrinžolės stiebas, laimo vaisius, čili pipirai, kaffir laimo lapai, žuvies padažas, palmių cukrus, kokoso pienas, mangai. Gaminimo būdas yra gana įvairus- nuo troškinimo moliniuose induose iki kepimo wok keptuvėse. Populiaru ir kepti virš žarijų bei virti garuose.
Gaminamų patiekalų sąrašas:
Spring rolls su ryžių makaronais ir daržovėmis,
Ryžių makaronų pad thai su krevetėmis arba vištiena ir pupų daigais,
Mango ir ryžių desertas.
Gera nuotaika – tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:
- Prijuoste kiekvienam,
- Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais,
- Gaminimo įrankiais ir prietaisai,
- Visų gaminamų patiekalų receptais
- Kava ar arbata.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.