Tema: Tobulas jautienos steikas
Sudėtingumo lygis: vidutinis
Mokymų kaina: 65 Eur
Trukmė: iki 3 valandų
Data: lapkričio 9 d. 12.00
Šioje pamokoje sužinosite kokią mėsą rinktis, ar ją marinuoti?… Išmoksime tobulai iškepti jautienos kepsnį iš brandintos ir nebrandintos mėsos. Ragausime tikrą steiką, gaminamą iš vertingiausių galvijų veislių mėsos. Kepsime įvairiais būdais: keptuvėje ir orkaitėje. Taip pat gaminsime garnyrus ir padažus.
Gaminamų patiekalų sąrašas:
Jautienos išpjovos kepsnys,
Keleto rūšių brandintos jautienos kepsniai,
Raudonojo vyno padažas,
Gremolata,
Karamelizuoti svogūnai,
Kepti vyšniniai pomidorai,
Jorkšyro pudingas,
Crumble su vaisiais.
Gera nuotaika – tai viskas, ką reikėtų turėti atvykstant pas mus, visu kitu – pasirūpinsime mes:
- Prijuoste kiekvienam,
- Vieta prie stalo su parinktais reikalingais produktais,
- Gaminimo įrankiais ir prietaisai,
- Visų gaminamų patiekalų receptais
- Kava ar arbata.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.